När grannen tystnar (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Katarinas eminenta detektivbyrå (del 8)
Utgivningsdatum
2022-03-10
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180194495
När grannen tystnar (e-bok)

När grannen tystnar E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-03-10

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Malmuddens främste bagare Klas är ett nervvrak inför sin första dag som nämndeman i Luleå tingsrätt, men Katarinas eminenta detektivbyrå skrider till undsättning. Med sådant moraliskt stöd klarar Klas förstås dagen med livet i behåll, vilket däremot inte är fallet för domare Tikkanen som oväntat segnar död ner. Naturliga orsaker, tror polisen. Mord! hävdar Katarina. Som om inte domarens död och den sedvanliga tävlingen med ordningsmakten vore nog, måste Katarina ta reda på om föremålet för pensionärsgrannen Gretas kärlek verkligen är allt han utlovar att vara, samt bestämma sig för vem hon själv vill ha. Aldrig har Malmudden och Tinder varit så fullt av karlar och allas blickar dras till vår kära detektivbyrå.

"När grannen tystnar" är åttonde delen i den humoristiska mysdeckarserien Katarinas eminenta detektivbyrå. Boken är skriven av Sofia Rutbäck Eriksson i hjärtligt samarbete med Mattias Boström.

Sagt om bokserien:
"Texten flyger fram och det sprudlar av gott humör" (Catharina Ingelman-Sundberg)
"Berättarglädje när den är som bäst! Har ett konstant leende på mina läppar, bara avbrutet av fniss då och då! Suveränt" (TV4:s boktipsare Johan Anderblad på Instagram)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av När grannen tystnar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bästa bokserien
    - (Timrå), 15 april 2022

    Jag läser massvis av böcker men den här bokserien har slagit mig med häpnad, så bra är den. Den är rolig, smart och helt underbar. Så glad att den inte är sockersöt som vissa feelgood-böcker tenderar att vara.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofia Rutbäck Eriksson