Askmannen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (395.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Eldcirkeln (del 2)
Inläsare
Jonas Malmsjö
Utgivningsdatum
2022-07-26
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180194983
Askmannen (ljudbok)

Askmannen Ljudbok

(9 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-07-26

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Kriminalinspektör Victoria Lagerblad fortsätter jakten på Janek Aavik, den ljusskygga ledaren för en kriminell gruppering som under flera års tid infiltrerat både polisväsendet och åklagarmyndigheten. Men hur hittar man en person som redan är dödförklarad?
Att Janek överlevt skrämmer även tonåriga Hedda, som tidigare lyckats fly från honom. Hon är helt övertygad om att han på något vis kommer att hämnas för det hon gjorde.
Under utredningens gång inser Victoria och hennes nya medhjälpare Yasir att Janeks organisation inte alls för en tynande tillvaro i sin ledares frånvaro. Mängder med illegala vapen och sprängmedel förs in i landet samtidigt som tyska elitsoldater rekryteras av Janeks högra hand. Det enda Victoria och Yasir med säkerhet vet är att något är på gång. Något stort.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jessika Törnblom Drangert

  • Bottenlös

    Jessika Törnblom Drangert

    En omfattande kriminell verksamhet verkar i det fördolda. En elakartad tumör med förgreningar till några av samhällets viktigaste stöttepelare. Men efter ett anonymt tips är kriminalinspektör Victoria Lagerblad dem på spåret. Ju mer hon gräver i f...