Mordnatt råder, tyst det är i husen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Arvidsträsk (del 1)
Utgivningsdatum
2021-12-27
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180195843
Mordnatt råder, tyst det är i husen (e-bok)

Mordnatt råder, tyst det är i husen E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-12-27

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Snön vräker ner över Arvidsträsk när invånarna kring den lilla norrbottniska sjön samlas vid byagården för traditionsenlig lucköppning. Men bakom den första luckan väntar ett meddelande som får de äldre i byn att rysa av fasa - de som är gamla nog att minnas de hemska, ouppklarade morden fyrtio år tidigare. När nu hotet om ett nytt dödsfall sänker sig över bygden tvingas den pensionerade polisen Rolf Ström åter att jaga den mördare som gäckat honom så länge. Till sin hjälp för att lösa gåtorna i både nutid och dåtid får Rolf den nyinflyttade deckarförfattaren Riita Niemi, som suktat efter traktens mörker och enslighet. Under en kamp mot klockan måste Rolf och Riita ta reda på vem som ligger bakom hotet - innan någon av deras grannar dör. Och endast en sak är säker: att mördaren finns mitt ibland dem.

Sofia Rutbäck Eriksson och Mattias Boström ligger även bakom den humoristiska mysdeckarserien Katarinas eminenta detektivbyrå. Och till sensommaren/hösten 2022 kommer nästa kriminalroman om människorna kring sjön Arvidsträsk, "De vackraste mord hon känner".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mordnatt råder, tyst det är i husen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande till tusen!!!
    - (Timrå), 1 november 2022

    Denna författare lyckas verkligen fånga sin läsare! Jag älskar hennes serie om Katarinas eminenta detektivbyrå och nu älskar jag den här serien lika mycket!!!

    Personerna i boken lär man känna direkt. Så spännande bok med stor värme och även härlig humor. Ville bara fortsätta läsa hela tiden och längtade till varje lässtund.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna