Så här gör mördarna var de går ... (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (207.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Katarinas eminenta detektivbyrå (del 10)
Inläsare
Ellen Jelinek
Utgivningsdatum
2022-06-22
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180195911

Så här gör mördarna var de går ... Ljudbok

(13 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-06-22

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ett pensionärsbröllop i skärgården på midsommarafton - kan det bli annat än rofyllt idylliskt? Jajamensan, om Katarina Zapp får bestämma!
När charterbåten tar Luleås bästa privatdetektiver till den ljuvliga ön Sandskär, blir Katarina Zapp övertygad om att ond bråd död i äkta Agatha Christie-anda väntar. Hennes övertygelse bara ökar när person efter person i bröllopssällskapet insjuknar: hon ÄR i en pusseldeckare - sin alldeles egna midsommarnattsdröm. Så när ett litet mord till slut dyker upp ställs hon inför dilemmat: är vad som helst tillåtet för att behålla mordmysteriet för sig själv och därmed hålla ociviliserade SWAT-styrkor från ön? Tillsammans med sin vice detektiv Greta och en alldeles för stilig nemesis kämpar Katarina för att hitta förövaren innan resten av poliskåren stormar in och gör slut på allt det roliga.

"Så här gör mördarna var de går ..." är tionde delen i den humoristiska mysdeckarserien Katarinas eminenta detektivbyrå. Boken är skriven av Sofia Rutbäck Eriksson i pussligt samarbete med Mattias Boström.

Sagt om bokserien:
"Texten flyger fram och det sprudlar av gott humör" (Catharina Ingelman-Sundberg)
"Berättarglädje när den är som bäst! Har ett konstant leende på mina läppar, bara avbrutet av fniss då och då! Suveränt" (TV4:s boktipsare Johan Anderblad på Instagram)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sofia Rutbäck Eriksson