Vidundret vid Dundret (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Katarinas eminenta detektivbyrå (del 7)
Utgivningsdatum
2022-01-20
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180196147
Vidundret vid Dundret (e-bok)

Vidundret vid Dundret E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-01-20

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ingen tackar väl nej till chansen att tjäna 850 miljoner, så varför skulle inte Luleås mest eminenta detektivbyrå kunna bli en realityserie av rang? Kan Kardashians, så kan väl Katarina. Hon och Greta filmar därför sig själva när de hals över huvud kastar sig iväg till Gällivare för att hitta en excentrisk predikant som försvunnit. Som om inte det vore nog måste de mäkla fred mellan Jamaica och Pakistan samtidigt som de friar Greta från monstruösa mordanklagelser. Trots att ingen av dem hade väntat sig att möta vidundret vid Dundret, visar det sig att sammandrabbningen i de iskalla och mörka skogarna är oundviklig och kommer förändra deras liv för evigt. Eller åtminstone fram till typ torsdag-fredag.

"Vidundret vid Dundret" är sjunde delen i den humoristiska mysdeckarserien Katarinas eminenta detektivbyrå. Mer mys än rys utlovas i böckerna om Katarina, pensionärs-alltiallot Greta och det annorlunda gänget på lilla Malmudden i Luleå. Boken är skriven av Sofia Rutbäck Eriksson i hejdundrande samarbete med Mattias Boström.

Sagt om bokserien:
"Texten flyger fram och det sprudlar av gott humör" (Catharina Ingelman-Sundberg)
"Berättarglädje när den är som bäst! Har ett konstant leende på mina läppar, bara avbrutet av fniss då och då! Suveränt" (TV4:s boktipsare Johan Anderblad på Instagram)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vidundret vid Dundret. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Feelgood i min smak
    - (Timrå), 15 april 2022

    Så glad över ett boktips jag fick så jag inte gick miste om Katarinas eminenta detektivbyrå. Boken är ljuvligt rolig och underfundig. Men där finns också en stor värme och ett jävlar anamma.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofia Rutbäck Eriksson