Jul i Klockarviken (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (353.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Klockarviken (del 1)
Inläsare
Jenny Lindberg
Utgivningsdatum
2022-12-25
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180198318
Jul i Klockarviken (ljudbok)

Jul i Klockarviken Ljudbok

(18 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-12-25

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ute i Klockarviken, just där skärgården tar vid, bor Annas pappa kvar. Ett år har gått sedan decemberdagen när deras värld rasade samman. Hos Anna gnager ständigt det dåliga samvetet, att hon oftare borde åka hem till pappa så att han inte tynar bort av ensamhet. Men det är något med pappa Sven som inte stämmer. Något i hans blick. Om inte Anna visste bättre skulle hon tro att han faktiskt såg lycklig ut.
På ön finns också krutgumman Alma, som Anna älskar så mycket. Som liten hängde Anna ständigt efter Almas barnbarn Tim. Underbara sommarminnen, men det är så länge sedan nu, och Tim har hon inte sett på mer än tjugo år. Men ute på en snöig kvällspromenad med pappas hund stöter hon ihop med en lång man. En man som förgäves försökt fly bort från tankarna på dagen som förändrade hans liv. En man som Anna först inte känner igen, men när hon förstår vem han är så är det inte bara decemberkylan som gör henne rosig om kinderna.

"Jul i Klockarviken" är en roman med äkta feelgoodkänsla. Om hur kärleken plötsligt finns där, men är så svår att fånga. Om hur gamla oförrätter sliter upp nya sår, men om allt går som det ska och Alma får som hon vill så kommer det bli en fröjdefull jul i Klockarvikens karga skönhet.
Boken har tidigare utgivits som ljudboksjulkalender. I den här utgåvan har alla kapitlen samlats i en enda ljudbok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Jul i Klockarviken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande
  -, 28 december 2022

  Bra

 2. Feelgoodpärla
  veronicas_bok_bak_liv, 28 december 2022

  Ute i Klockarviken bor Annas pappa, för ett år sedan rasade deras värld samman och samvetet gnager nu hos Anna att pappa inte ska tyna bort i ensamhet. På ön finns krutgumman Alma som betyder mycket för Anna och även hennes barnbarn Tim som Anna har fina sommarminnen med, även om det var 20 år sedan hon sett Tim senast.

  Jag har lyssnat på denna bok som julkalender, ett avsnitt per dag har släppts. Det här är en underbar feelgood som bjuder på jul, vinter, sorg, glädje, romantik, kär... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lena Lindgård