Berättar du så dödar jag dig: En sann historia (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (179.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ella Schartner
Utgivningsdatum
2022-10-04
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180198608

Berättar du så dödar jag dig: En sann historia Ljudbok

(20 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-10-04

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
När Mathilda Hofling är 13 år kommer hon i kontakt med en man på nätet. Han lurar henne att ställa upp på nakenbilder och hotar att skicka dem till hennes familj och vänner om hon inte fortsätter. Under de följande åren säljer hon sin kropp och bryts systematiskt ner av sina förövare. Mathilda tror att allt är hennes eget fel och att hon kommer att bli dödad om hon berättar för någon utomstående. För att orka leva utvecklar Mathilda självskadebeteenden. Under många år försöker Mathilda lämna prostitutionen. Efter ett våldsamt övergrepp där hon är nära att dö får hon kraft att förändra sitt liv. Mathilda lyckas ta en annan väg och i början av den möter hon kärleken.
"Berättar du så dödar jag dig" är en brutalt ärlig skildring av hur Mathilda blev offer för grooming och hur det präglar henne än i dag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Berättar du så dödar jag dig: En sann historia . Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Berättar du så dödar jag dig.
  -, 27 juli 2023

  En känslosan bok med ett viktigt tema.
  Ett hemskt andra liv men ett gott slut.

 2. Sträckläsare
  - (Norrköping), 17 juli 2023

  En bok man inte kan lägga ifrån sig förens den är slut! Författaren fångar en verkligen rad efter rad. Och att den är från en verklig persons liv får mig att fälla tårar och känna att innehållet som krossar mitt hjärta. Inget för någon som älskar feelgood böcker den är mörk och hemsk men samtidigt så viktig! Alla borde läsa den!!

 3. Mycket bra
  -, 16 juli 2023

  Den var mycket bra sträcklyssnade, en hemsk historia men med ett bra slut.

 4. Skakande berättelse
  -, 17 oktober 2022

  På ett avskalat, naket sätt låter Mathilda oss förstå hur en ung oerfaren och oskyldig flicka luras in i ett ohyggligt självdestruktivt beteende av män utan ett uns skam i kroppen. Tack Mathilda för att du vågar och för att du valt livet.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna