Den frusna polisen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (301.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Ystadmorden (del 1)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2023-07-17
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180198783
Den frusna polisen (ljudbok)

Den frusna polisen Ljudbok

(74 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-07-17

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ystadmorden, del 1.

Sedan kriminalkommissarie Frank Mobergs hustru oväntat gått bort ett halvår tidigare, har Frank hårdnackat vägrat att prata med företagshälsovårdens psykolog. Istället begraver han sig i arbete och oroar sig samtidigt för sin sävliga och något överviktiga bassett, Betty, som är ensam hemma på dagarna.

När Franks gamle far, Gösta, ringer i panik och hasplar ur sig att han gjort ett makabert fynd i en av andelsfrysarna i Glemmingebro blir det startskottet på Franks jakt efter en kallblodig mördare som hemvant rör sig på Ystads pittoreska kullerstensgator. Då Frank har en personlig koppling till offret bestämmer han sig för att ta hand om utredningen på egen hand och lämnar in polisbrickan med förevändningen att han vill gå i pension ett år tidigare än planerat.

I samma veva flyttar hans vuxna dotter hem efter en uppslitande skilsmässa och hans och dotterns relation blir allt annat än friktionsfri. När sedan Gösta brådstörtat lämnar äldreboendet Lyckan för att även han flytta in till Frank, är katastrofen nära.

"Den frusna polisen" är den första delen i Ystadmorden, en ny deckarserie av författarduon bakom Mord i Falsterbo, Christina Olséni och Micke Hansen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Den frusna polisen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mysig deckare.
  JL, 8 oktober 2023

  En mysig och bra deckare. Lättlyssnad och trevlig.

 2. Pinsamt dålig
  JanUrban (Skärholmen), 10 augusti 2023

  Läst boken som ljudbok och där man i en vanlig bok kan skumma över lite hastigt måste man ju lyssna till. Boken är svamlig, osammanhängande, oändliga passager som utfyllnad antar att "författarna" fått betalt per sida och tvingats lägga till massor som inte har med historien att göra. Helt plötsligt framstår Jan Mårtensson som en Nobelpris kandidat. Detta måste vara 2023 sämsta bok.

 3. Så bra!
  Madeleine Blomberg (Bjärred), 5 augusti 2023

  Härliga karaktärer. Lite många att sätta sig in i i början men det blev roligt.

 4. Humor
  -, 31 juli 2023

  Trevliga karaktärer-skruvade med en viss igenkänningsfaktor som fått mig att le. Bra uppläst

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna