Bättre en sticka i foten än två i ryggen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Katarinas eminenta detektivbyrå (del 9)
Utgivningsdatum
2022-03-29
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180198790
Bättre en sticka i foten än två i ryggen (e-bok)

Bättre en sticka i foten än två i ryggen E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-03-29

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Luleås mest eminenta (och enda) privatdetektiv Katarina Zapp får helt oväntat ett telefonsamtal från Världens Tråkigaste Person, tillika Katarinas före detta kollega från revisionsbyrån. Lyxkaffe för flera hundra tusen har försvunnit från Nederluleå kyrkoförsamling, men knappt hinner Katarina och bästa pensionärsvännen Greta luska i fallet förrän en person faller offer för en särdeles grym, handarbetsrelaterad död. I en kamp mot klockan, den lokala syjuntan, Världens NÄST Tråkigaste Person och en viss återkommen nemesis kämpar Katarina och Greta med de båda mysterierna. Och kanske hade de haft en rimlig chans att klara biffen om inte Malmuddens främsta hippie drabbats av en pytteliten sticka i foten och mänskligheten kommer förmodligen gå under om han inte får ögonblicklig omvårdnad.

"Bättre en sticka i foten än två i ryggen" är nionde delen i den humoristiska mysdeckarserien Katarinas eminenta detektivbyrå. Boken är skriven av Sofia Rutbäck Eriksson i himmelskt samarbete med Mattias Boström.

Sagt om bokserien:
"Texten flyger fram och det sprudlar av gott humör" (Catharina Ingelman-Sundberg)
"Berättarglädje när den är som bäst! Har ett konstant leende på mina läppar, bara avbrutet av fniss då och då! Suveränt" (TV4:s boktipsare Johan Anderblad på Instagram)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bättre en sticka i foten än två i ryggen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Åhh vad jag älskar serien!
    - (Timrå), 15 april 2022

    Hoppas hoppas det snart kommer en tionde bok om härligt eminenta Katarina. Så underbar bok, alla håller samma höga klass.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofia Rutbäck Eriksson