Nu är det mord igen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Katarinas eminenta detektivbyrå (del 11)
Utgivningsdatum
2022-12-11
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180199131
Nu är det mord igen (e-bok)

Nu är det mord igen E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-12-11

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Julen närmar sig för vännerna på Malmudden i Luleå och ingen är mer peppad än privatdetektiv Katarina Zapp. Samtidigt är ingen mer under isen än hennes parhäst Greta Asplöv, efter att ha trampat djupt i klaveret på PRO. När Katarina äntligen har chansen att börja nysta efter sin biologiska pappa blir en av stadens främsta välgörare mördad ett stenkast från Katarinas hem - iklädd tomtekläder. Det blir startskottet för en jul där ingenting längre kommer bli sig likt för Katarinas eminenta detektivbyrå. Kommer Greta kunna återvinna sin status hos seniorerna? Kommer Katarina äntligen få svaren kring sitt eget ursprung? Och vem har tagit livet av tomten?

"Nu är det mord igen" är tolfte delen i den humoristiska mysdeckarserien Katarinas eminenta detektivbyrå. Boken är skriven av Sofia Rutbäck Eriksson i mördande samarbete med Mattias Boström. Boken är den sista i den första omgången av böcker om Katarina och Greta - men fler kommer säkert i framtiden. I avvaktan på mer om Luleås skarpa deckarduo kommer nu böckerna i serien "Morden runt med Herkules Persson", där vi får höra vad som egentligen hände när Herkules blev ivägskickad av Katarina på jorden-runt-kryssning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nu är det mord igen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Eminent som alltid!
    - (Timrå), 4 januari 2023

    Älskar böckerna om Greta och Katarina. Den här boken är inget undantag från alla andra i serien. Författaren lyckas göra HELA boken fantastisk. Den tappar inte fart mot slutet som en del böcker tenderar att göra.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofia Rutbäck Eriksson