Ännu ett förvånat lik (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (136.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Urban Krook (del 3)
Inläsare
Per Runhammar
Utgivningsdatum
2022-12-20
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180199315
Ännu ett förvånat lik (ljudbok)

Ännu ett förvånat lik Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-12-20

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Malmö, omkring år 1950. Privatdetektiv Urban Krook är ute på djupt vatten. I behov av pengar har han tagit ett uppdrag i stans rikemanskvarter. Skeppsmagnaten Sune Möller har drunknat i sitt badkar. Polisen är övertygad om att det är självmord, men änkan befarar att han blivit mördad. Urban Krook vet inte vad han ska tro. Trots att den döde verkar ha varit den vänligaste mannen på jorden hade många i hans omgivning motiv att mörda honom. Det kommer att visa sig bli Krooks svåraste uppdrag hittills - och det farligaste.

"Ännu ett förvånat lik" är en rafflande och hårdkokt detektivroman av klassiskt snitt. Det är den tredje boken i serien om privatdetektiv Urban Krook och hans äventyr i efterkrigstidens Sverige.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ännu ett förvånat lik. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Trevliga berättelser
    X, 22 december 2023

    Historiska korta berättelser som engagerar. Vanliga människor i historisk miljö. Skulle passa som TV- serie i samma stil som de som är skrivna av Maria Lang.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Peter K Andersson