Helvetet jag kallade kärlek (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (216.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jenny Lindberg
Utgivningsdatum
2022-10-19
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180199483

Helvetet jag kallade kärlek Ljudbok

(47 röster)  |   Läs 7 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-10-19

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En relation som tog sin början i het passion och ömhet, övergick i kontroll, kränkningar och flera år av psykisk misshandel. Jag som hade allt - ett bra jobb, två fina barn och många vänner, trycktes ner och tappade min inre kompass. Utåt sett framstod vi som ett lyckligt par, en självständig kvinna och en ömsint man. Tillsammans byggde vi en solid mur mot omvärlden och inte ens mina närmaste anade vad som pågick bakom fasaden. Det här är min egen berättelse om att leva med en man som bröt ner mig bit för bit, om det helvete jag kallade kärlek.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Helvetet jag kallade kärlek . Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Super bok
  Bra bok, 7 november 2023

  Bra uppläst och en mycket bra bok som ger en bild av hur det är att bli psykiskt misshandlad.

 2. Värd din tid!
  Ulrika, 21 september 2023

  Ta dig tid att lyssna på denna bok. En bok som ger dig insyn i hur det är att leva i en destruktiv relation. Viktiga ord, viktigt budskap!

 3. Tankeväckande!
  -, 8 juli 2023

  Tyvärr en bra och tankeväckande bok. Tyvärr skriver jag för att i de bästa av världar skulle inte den här boken behöva ha skrivits pga en sann upplevd relation. Nu är den här verkligheten upplevd av författaren och boken blir så viktig. Jag tror många kvinnor och även män kan känna igen sig, kanske är det så att denna berättelse som läsaren står utanför kan hjälpa till att komma över det svåra att få till det att lämna en destruktiv relation. Ibland är det lättare att se sin egen verklighet u... Läs hela recensionen

 4. Bra bok
  -, 22 februari 2023

  Intressant bok som skildrar den hjärntvättning man kan utsättas för. Bitvis blev jag arg och ifrågasatte hur hon "kunde vara så dum att acceptera all hans idioti". Men inser att är man där själv så är de nog inte så himla lätt att "bara" lämna. Mycket bra berättarröst i ljudboken.

 5. Så bra
  -, 2 februari 2023

  Bra bok, så andra kan få hjälp. Bra berättad.

 6. Otäck psykopat
  - (Märsta), 13 januari 2023

  Otäck och en stor idiot till man, som agerade som ett argt barn som oftast. Skönt att Lena till slut tog sig loss, för hade hon inte gjort det hade han med största sannolikhet börjat slå henne och kanske även hennes barn. Jätteintressant och bitvis så otäck och sorglig att jag undrade om jag skulle orka höra hela historien.

 7. Viktig bok!
  -, 15 december 2022

  Väldigt intressant och tänkvärd bok om hur en stark kvinna kunde brytas ned av en man som hon trodde var hennes livs kärlek.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Lena Bivner