Helvetet jag kallade kärlek (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (206.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jenny Lindberg
Utgivningsdatum
2022-10-19
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180199483
Helvetet jag kallade kärlek (ljudbok)

Helvetet jag kallade kärlek Ljudbok

(28 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-10-19

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
En relation som tog sin början i het passion och ömhet, övergick i kontroll, kränkningar och flera år av psykisk misshandel. Jag som hade allt - ett bra jobb, två fina barn och många vänner, trycktes ner och tappade min inre kompass. Utåt sett framstod vi som ett lyckligt par, en självständig kvinna och en ömsint man. Tillsammans byggde vi en solid mur mot omvärlden och inte ens mina närmaste anade vad som pågick bakom fasaden. Det här är min egen berättelse om att leva med en man som bröt ner mig bit för bit, om det helvete jag kallade kärlek.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Helvetet jag kallade kärlek . Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra bok
  -, 22 februari 2023

  Intressant bok som skildrar den hjärntvättning man kan utsättas för. Bitvis blev jag arg och ifrågasatte hur hon "kunde vara så dum att acceptera all hans idioti". Men inser att är man där själv så är de nog inte så himla lätt att "bara" lämna. Mycket bra berättarröst i ljudboken.

 2. Så bra
  -, 2 februari 2023

  Bra bok, så andra kan få hjälp. Bra berättad.

 3. Otäck psykopat
  - (Märsta), 13 januari 2023

  Otäck och en stor idiot till man, som agerade som ett argt barn som oftast. Skönt att Lena till slut tog sig loss, för hade hon inte gjort det hade han med största sannolikhet börjat slå henne och kanske även hennes barn. Jätteintressant och bitvis så otäck och sorglig att jag undrade om jag skulle orka höra hela historien.

 4. Viktig bok!
  -, 15 december 2022

  Väldigt intressant och tänkvärd bok om hur en stark kvinna kunde brytas ned av en man som hon trodde var hennes livs kärlek.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Lena Bivner

 • En halv man

  Lena Bivner, Åsa Ahlund

  När läraren Åsa träffar näringslivshöjdaren Anders är hon till en början inte alls intresserad. Han är inte hennes typ och har både fru och barn. Men Anders väcker något hos henne, får henne att känna sig viktig, skrattar åt hennes skämt och när h...

 • Helvetti, jota kutsuin rakkaudeksi

  Lena Bivner

  Kiihkeästä intohimosta ja hellyydestä alkunsa saanut suhde muuttui kontrolloimiseksi, nöyryyttämiseksi ja monta vuotta kestäväksi henkiseksi pahoinpitelyksi. Minulla oli hyvä työpaikka, kaksi ihanaa lasta eikä ystävistäkään ollut pulaa. Silti minu...