Jag var död en gång för länge sen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Arvidsträsk (del 3)
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2023-03-13
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180199940
Jag var död en gång för länge sen (e-bok)

Jag var död en gång för länge sen E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-03-13

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Arvidsträsks egen deckarförfattare, Riita Niemi, har fått i uppdrag att skriva en artikelserie om gamla olösta kriminalfall i Älvsbytrakten. Men ett av de där brotten, ett fall från 1960-talet, gör henne extra nyfiken. En timmerflottare hittades död i Piteälven intill strandkanten, men på ett mystiskt sätt försvann liket. Det fanns tydliga misstankar om att ett brott begåtts, men polisen stod handfallen utan något att gå på. Medan Riita gräver vidare i det förflutna, drabbas hela byn av en tragisk händelse - ett nytt dödsfall i Arvidsträsk. Den pensionerade kommissarien Rolf Ström och Älvsbyns nuvarande polisstyrka tvingas åter göra allt för att skipa rättvisa bland nya brott och gamla synder. Alltmedan åldrige Knut lever ett liv på flykt och livet tar oväntade vändningar i fler av husen kring sjön.

"Jag var död en gång för länge sen" är en pusseldeckare med mycket värme och mys. Det är tredje delen i Arvidsträskserien, vars första del var "Mordnatt råder, tyst det är i husen". Sofia har även skrivit de humoristiska deckarserierna "Katarinas eminenta detektivbyrå" och "Morden runt med Herkules Persson".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag var död en gång för länge sen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Humoristisk och spännande
    - (Timrå), 24 mars 2023

    Den här serien är precis lika härlig för varje bok! Älskar alla karaktärerna, det är som att man känner personerna i Arvidsträsk. Sofia är en fantastisk skicklig författare!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofia Rutbäck Eriksson