Mord i storm (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Morden runt med Herkules Persson (del 2)
Utgivningsdatum
2023-03-06
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180199964
Mord i storm (e-bok)

Mord i storm E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-03-06

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det blåser upp till storm på havet. Kryssningsfartyget Princess Royal har lämnat Nordnorge och färdas i riktning mot London när ovädret slår till med full kraft. Samtidigt drabbas kryssningen av ett plötsligt dödsfall när en känd person med många fiender får sätta livet till, mitt i fartygets spa-anläggning. Det måste väl ändå bara vara en tragisk olycka?
I sin hytt sitter den pensionerade försäkringsutredaren Herkules Persson och befarar att han snart kommer bli illamående av den höga sjön. Sannolikheten för det är betydligt högre än om han fått vara kvar hemma i lägenheten i Luleå, men istället har bonusdottern Katarina alltså tvingat iväg honom att vind för våg flyta runt på Nordsjön. Hon sa att det är bra om han får komma ut och träffa lite folk. Hon nämnde över huvud taget inte att han måste rycka in vid eventuella mordfall. Ändå dras Herkules återigen mot sin vilja in i utredningen, för en sak är säker: det är ett mord som har skett! Och det finns bara en person ombord som kan lösa det - och sedan kan han få lugn och ro igen. "Mord i storm" är andra boken i den pussliga mysdeckarserien om Herkules Persson, den ofrivillige detektiven. Missa inte heller att läsa bokserien om Herkules bonusdotter, "Katarinas eminenta detektivbyrå"!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mord i storm. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Älskade Herkules
    - (Timrå), 16 mars 2023

    Det är en helt underbar karaktär och del två är precis lika underbar som första delen. Sofia är en fantastisk författare. Varje utkommen bok med henne läser jag alltid igen och igen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofia Rutbäck Eriksson