Döden på slottet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Morden runt med Herkules Persson (del 3)
Utgivningsdatum
2023-06-06
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789180199988
Döden på slottet (e-bok)

Döden på slottet E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-06-06

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Herkules Persson har verkligen sett fram emot att få gå på museer nu när jorden-runt-kryssningen anländer till London. Men istället blir han ombokad till en vistelse på ett slott på engelska landsbygden, där sannolikheten att få en lugn stund är bekymmersamt nära noll. Efter mötet med de färgstarka slottsgästerna och de pådyvlade utomhusaktiviteterna är Herkules på vippen att rymma - men dessvärre förhindras hans flykt av ett högst olyckligt tajmat mord. Att den lokala polisens företrädare, kommissarie Brown, inte är kårens mest lysande stjärna, gör att Herkules återigen tvingas bidra med sitt logiska tänkande och sinne för ordning och reda i utredningsarbetet. Annars är chansen mikroskopisk att han hinner tillbaka till kryssningen innan den lämnar landet!
"Döden på slottet" är tredje boken i den pussliga mysdeckarserien om Herkules Persson, den ofrivillige detektiven. Missa inte heller att läsa bokserien om Herkules bonusdotter, "Katarinas eminenta detektivbyrå"!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Döden på slottet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbara Herkules!
    - (Timrå), 17 juni 2023

    Alltså vilken suverän karaktär! Sofia är verkligen mästerlig att skapa fantastiska karaktärer som man direkt kan se för sitt inre. Älskar böckerna om Herkules! Läs den och njut!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofia Rutbäck Eriksson