Fuck your marsvin and dö (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
161
Utgivningsdatum
2021-11-04
Upplaga
1
Förlag
Poesiwerken Publishing
Dimensioner
185 x 131 x 10 mm
Vikt
218 g
SAB
uHc,uHc.03
ISBN
9789180205504
Fuck your marsvin and dö (häftad)

Fuck your marsvin and dö

Häftad Svenska, 2021-11-04
189
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Lisbet är Lenas love of a life. Jenny är Lenas efterblivna syster. De är ett helt högstadium på en skoltoa. Vad ska man göra med sitt systerhat? Vad ska man göra om man tror att ens pappa vill ha incest med en? Hur blir man en vuxen Flicka? Hur lär man sig dricka sprit utan att bli en alkis? Vad är den bästa hämnden? Lisbet, Lena och Jenny försöker navigera genom verklighetens knöliga regler, de försöker verkligen. De bryter sina regler och de river sig på de såriga kanterna. Hur gör man för att älska? Hur gör man för att inte gå sönder?

Fuck your marsvin and dö utspelar sig på en skoltoalett på ett högstadium i mitten av 00-talet. Den är skriven i poetisk form och ger röst åt tre unga personer som kämpar med och mot en kraft som är till lika delar förgörande och frigörande. Med ett absurt bildspråk och en lek med det groteskt gulliga skildrar Anna Nygren förbjudna tankar kring kärlek, sex, våld, död och incest.

Anna Nygren (född 1990) debuterade med hyllade romanen Hunger (Lesbisk pocket, 2020). Hon är författare, dramatiker och textilkonstnär. Bosatt i Göteborg och gick på högstadiet i Skärblacka utanför Norrköping.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fuck your marsvin and dö
  2. +
  3. Hjärnstark junior : smartare, gladare, starkare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hjärnstark junior : smartare, gladare, starkare av Anders Hansen, Mats Wänblad (inbunden).

Köp båda 2 för 268 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Nygren