12 punkter om distansarbete efter Covid-19 (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
69
Utgivningsdatum
2021-10-28
Förlag
Ratio
Medarbetare
Stern, Charlotta (förf.) / Grafström, Jonas (förf.) / Allstrin, Susanna (förf.)
Dimensioner
210 x 148 x 5 mm
Vikt
127 g
SAB
Oha
ISBN
9789180208239

12 punkter om distansarbete efter Covid-19

Häftad,  Svenska, 2021-10-28
99
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I och med att Covid-19-pandemin tvingade många anställda att skifta arbetsplatsen från kontoret till hemmet, tycks stigmat kring distansarbete, och framför allt hemarbete, ha minskat. Med ett möjligt slut av pandemin i sikte är frågan hur (kontors-)arbetslivet kommer att se ut framöver: Vad behöver man tänka på när man som arbetsgivare och/eller HR person funderar kring om distans- och/eller hybridarbete ska bibehållas, utökas - eller avvecklas? För företag blir det nödvändigt att analysera och planera hur den nya post-Covid verksamheten ska utformas. Det är av vikt för företag att uppnå en ny status quo när framtidens arbetsplats planeras; målet behöver vara att hitta ett arbetssätt som är gynnsamt för både arbetsgivare och anställda, oavsett om det rör sig om kontors-, distans- eller hybridarbete.

Denna rapport syftar till att redogöra för forskningsläget kring hem- och distansarbete för att ge de som planerar för framtiden ett beslutsstöd. Forskningssammanställningen gör inte anspråk på fullständighet då det i nuläget är för tidigt att dra slutsatser om världens förändring efter pandemin. Rapporten diskuterar flera relevanta aspekter och presenterar konkret tolv punkter som är av vikt för den som leder och fördelar arbetet, samt dess stödfunktioner, på ett företag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 12 punkter om distansarbete efter Covid-19
  2. +
  3. Feminism : en antologi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Feminism : en antologi av Jesper Ahlin Marceta, Lena Andersson, Agnes Arpi, Louise Persson, Linda Skugge (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »