Att behandla samsjuklighet - arbetsbok : en manual med MI, KBT, ACT och tydliggörande pedagogik för en transdiagnostisk behandling av samsjuklighet vid skadligt bruk och beroende (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
90
Utgivningsdatum
2022-02-15
Förlag
LLOA
Dimensioner
297 x 210 x 6 mm
Vikt
311 g
SAB
Ohi
ISBN
9789180209243
Att behandla samsjuklighet - arbetsbok : en manual med MI, KBT, ACT och tydliggörande pedagogik för en transdiagnostisk behandling av samsjuklighet vid skadligt bruk och beroende (häftad)

Att behandla samsjuklighet - arbetsbok : en manual med MI, KBT, ACT och tydliggörande pedagogik för en transdiagnostisk behandling av samsjuklighet vid skadligt bruk och beroende

(1 röst)
Häftad Svenska, 2022-02-15
171
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Om behandlingsmanualen "Att behandla samsjuklighet!" och arbetsboken. Mycket har skrivits om behovet att samarbeta och att behandla den psykiska ohälsan och beroende vid samsjuklighet samtidigt. Men det fattades konkret vägledning och en manual i hur skulle man behandla den psykiska ohälsan och beroende samtidigt. Hur viktig är att jag kan alla diagnoserna? Undrade bekymrade behandlare. Det är jätteviktigt för en läkare och när det handlar om att personen ska få rätt medicin. Men det är inte så viktigt när det handlar om den här manualens psykologiska behandlingen.

Varför det? För att de olika psykologiska symtom kan behandlas transdiagnostisk, det vill säga det som är gemensamt för både den psykiska ohälsan och skadligt bruk och beroende med eller utan substanser.

Den här manualen erbjuder konkreta verktyg och strategier för att behandla samtidigt den psykiska ohälsan och beroende. Den har provats som behandling i olika öppenvårdsmottagningar. Resultatet är lovande.

Liria Ortiz är leg. psykolog, psykoterapeut, handledare, föreläsare och författare. Hon har en masterutbildning i Acceptance and Commitment Therapy, ACT, specialist i klinisk psykologi och MINT certifierad MI-tränare, utbildare i MI (MINT). Hon har fått olika priser bland annat det Stora Psykologpriset år 2017. Liria har skrivit flera böcker som man hittar på Adlibris och Bokus.

Hon föreläser och utbildar utifrån den här manualens innehåll. E-mail: liria.ortiz@gmail.com | Hemsida: www.liriaortiz.com
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att behandla samsjuklighet - arbetsbok : en manual med MI, KBT, ACT och tydliggörande pedagogik för en transdiagnostisk behandling av samsjuklighet vid skadligt bruk och beroende
  2. +
  3. Att behandla samsjuklighet - manual : en manual med MI, KBT, ACT och tydliggörande pedagogik för en transdiagnostisk behandling av samsjuklighet vid skadligt bruk och beroende

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att behandla samsjuklighet - manual : en manual... av Liria Ortiz (häftad).

Köp båda 2 för 385 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »