Två sanningar och en lögn (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (314.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Bianca Cruzeiro
Utgivningsdatum
2022-12-27
Förlag
Modernista
Översättare
Elisabet Fredholm
ISBN
9789180231404
Två sanningar och en lögn (ljudbok)

Två sanningar och en lögn Ljudbok

(4 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-12-27

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Psykologisk thriller av författaren till bästsäljaren De sista flickorna

»Andlöst spännande, fick min puls att rusa.« A. J. Finn, författare till Kvinnan i fönstret

»Jag satt som fastnaglad från första sidan till den omtumlande upplösningen. En fantastisk thriller.« Megan Miranda, författare till The Perfect Stranger


Två sanningar och en lögn. De fyra flickorna lekte ofta den leken i den lilla stugan vid Camp Nightingale. Vivian, Natalie, Allison och nybörjaren Emma Davis, yngst i gänget. Men leken tog slut den natt då Emma såg sina vänner smyga ut i mörkret. Vivian, som försiktigt stänger dörren med ett hyschande finger över munnen, är den sista som Emma - eller någon - ser av dem.
Det är länge sedan nu. Emma är en stigande stjärna på New Yorks konstscen. Hennes mörka förflutna har hon förvandlat till tavlor, fyllda av svarta löv och ärrade träd, som täcker spöklika och dystra figurer i vita klänningar. När Franscesca Harris-White, ägare av Camp Nightingale, ser målningarna ber hon Emma att återvända till lägret, denna gång som bildlärare.
Emma ser en chans att till sist ta reda på vad som hänt hennes vänner. Vad hon inte vet är att en säkerhetskamera är installerad i stugan där hon bor, samma stuga som hennes vänner försvann från femton år tidigare. Och att ju närmare sanningen hon kommer, desto närmare kommer hon också döden.
I översättning av Elisabeth Fredholm.

RILEY SAGER är en pseudonym vars debut De sista flickorna hyllades av en unison kritikerkår. Två sanningar och en lögn är en ny och helt fristående thriller.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Riley Sager