Svart sommar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (381.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Washington Poe (del 2)
Inläsare
Niklas Engdahl
Utgivningsdatum
2021-10-25
Förlag
Modernista
Översättare
Gabriel Setterborg
ISBN
9789180233514

Svart sommar Ljudbok

(33 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-10-25

Styckköp

159
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Andra boken i succéserien om kriminalinspektör Washington Poe

»En brutal, rafflande bladvändare.« The Sun

»M. W. Craven är lysande på att skapa spänning.« Lotta Olsson, Dagens Nyheter

Jared Keaton avtjänar en livstids fängelsedom för mordet på sin egen dotter, Elizabeth. Keaton är före detta stjärnkock, charmig och karismatisk - och en psykopat. Elizabeths kropp återfanns aldrig och Jared Keaton dömdes främst på kriminalinspektör Washington Poes vittnesmål.
När en ung kvinna stapplar in på en ensligt belägen polisstation med oemotsägliga bevis på att hon är Elizabeth Keaton, hamnar Poe därför i fel ände av en brottsutredning - något som kan komma att kosta honom mycket mer än hans karriär. Med hjälp av den enda person han litar på, den lysande men socialt taffliga Tilly Bradshaw, måste han besvara den verkligt ofrånkomliga frågan: Hur kan en människa samtidigt vara levande och död?
Så försvinner Elizabeth igen, lika plötsligt som hon dök upp. Och samtliga spår i utredningen leder tillbaka till Washington Poe...

M . W. CRAVEN är en hyllad brittisk kriminalförfattare, vars debut Brännaren tilldelades CWA Gold Dagger Award och blev en succé även i Sverige. Svart sommar är hans andra kriminalroman och den andra boken i serien om kriminalinspektör Washington Poe.

»Svart sommar har årets bästa kriminalintrig.« Morning Star

»Uppslukande.« Mick Herron
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Svart sommar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Sämre än Brännaren, men bra
    -, 21 januari 2024

    Niklas läser bättre i den här boken! Några små korrfel men det kan man leva med. Craven känns inte lika vass språkligt som i föregångaren Brännaren men det är fortfarande ständigt väldigt spännande. Lite väl långrandigt ibland kanske.

  2. När tvärsäker bevis inte känns övertygande
    -, 13 januari 2024

    Spännande deckare där detektiv Washington Poe får allvarliga problem. Känd kock, tryffel och Michelin stjärnor har betydelse i utredningen.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av M W Craven