Så länge hjärtat kan slå (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
301
Utgivningsdatum
2022-05-17
Förlag
Modernista
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
ISBN
9789180234801

Så länge hjärtat kan slå

(7 röster)  |   Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2022-05-17
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
»Fick mig att både gråta och glädjas. Missa inte den här pärlan!« Malins bokblogg

»En underbar, charmig feelgoodroman om att börja om i livet.« Idas Recensioner

»Underhållande och charmig. Bodil är en underbar karaktär. Betyg: 5 av 5.« Bokprataren

Vid femtionio års ålder kan Bodil Olsson bittert konstatera att inte mycket har blivit som hon en gång drömde att det skulle bli.
Hon är besviken. På livet i allmänhet och på sin man Klas i synnerhet. Han som nyss ätit lunch med chefen, blivit högtidligt avtackad och nu gått i pension. Bodil kan redan se framför sig hur det kommer att bli, med honom sittande i mysbyxor framför teven hela dagarna.
Men i stället tillkännager Klas abrupt att han fått nog och tänker flytta. Dottern Petra visar inget medlidande. Hon tycker det är bra att föräldrarna delar på sig, och snart börjar hon rapportera om allt nytt och roligt som pappan hittar på. För att hitta en väg framåt blir Bodil tvungen att sluta se sig som ett offer och börja ta nya steg.
Så länge hjärtat kan slå är en varmhjärtad, uppslukande feelgoodroman om att våga skaffa nya vänner och att bryta sig loss från sina invanda mönster.

BIRGITTA GUNNARSON är en svensk författare bosatt i Sollentuna, med ett yrkesliv som sjuksköterska bakom sig. Feelgoodromanen Så länge hjärtat kan slå är hennes debut.

»Vacker, sorglig och så charmig.« Maria Grund, författare

»En varm, mysig och vardagsnära relationsroman. En riktigt fin debut.« Villa Freja

»Sidorna flyger fram när man får följa Bodils omvälvande resa.« Jag och min bok
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Så länge hjärtat kan slå. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok som får en kär på livet igen
  Jaqueline, 7 februari 2024

  Jag fastnade så starkt för denna bok. I början så känns den lite tung för huvudpersonen är så himla negativ till livet och till alla runt om henne. Men ju längre man kommer i boken, desto mer växer huvudpersonen till en person som vågar att älska livet. Vet att vissa tycker Birgitta Gunnarsons böcker är lite "basic" vad jag hört. Men jag tycker enkelheten i hennes skrivande gör allt ännu vackrare. För det känns som man får följa med i en riktig persons liv och växa i takt med huvudpersonen. J... Läs hela recensionen

 2. Alldeles underbar!
  Kaffeläsaren, 13 november 2022

  Så länge hjärtat kan slå är en charmig roman om femtionioåriga Bodil. Bodil är gift med maken Klas och livet har rullat på i samma gamla hjulspår. Nu ska Klas bli pensionär och Bodil fasar för att han ska sitta hemma i soffan och dega hela dagarna. Men det blir inte som hon trott när Klas plötsligt säger att han fått nog och tar sitt pick och pack och flyttar.
  Bodil är en person som är bitter och missunnsam och lite allmänt tvär och hon borde egentligen vara ganska svår att tycka om. Men... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Birgitta Gunnarson