Argbiggornas antikvariat (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (190.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Rosnäs-serien (del 2)
Inläsare
Julia Dufvenius
Utgivningsdatum
2022-05-02
Förlag
Modernista
ISBN
9789180235082
Argbiggornas antikvariat (ljudbok)

Argbiggornas antikvariat Ljudbok

(70 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-05-02

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
»En härlig feelgoodroman. För en bokälskare är miljön med alla böcker underbar!« Katarina Ruus

»Underhållande och humorfylld läsning med starka, självständiga kvinnliga karaktärer i fokus.« Benita Svensson, Mariestads-Tidningen

»Varm, härlig och spännande feelgood om en kvinna i sina bästa år.« Anna Alemo

Agatha »Agge« Blom är arg. Hennes liv har inte alls blivit som hon tänkt sig. Vid det här laget skulle hon rest jorden runt och haft både man och barn. Dessutom missköter den odräglige hyresvärden underhållet av hennes älskade antikvariat och grannarna i kvinnokollektivet är onödigt påträngande.
När fastigheten bredvid säljs och den nye ägaren visar intresse även för antikvariatet snurrar tankarna i Agges huvud. Kanske borde hon ta den enkla vägen ut och avsluta sitt kontrakt i förtid, något hyresvärden med alla medel försöker få henne att göra. Men när den nye vaktmästaren får det att pirra i magen på henne och kvinnokollektivet visar sig från sin bästa sida kommer hon på andra tankar - åtminstone tills hyresvärden börjar ta till ännu värre övertalningsmetoder.
Nu behöver Agge fundera ett extra varv på om ensam verkligen är stark, eller om alla ibland behöver lite hjälp från sina vänner.

FRIDA GRÅSJÖ är jurist och feelgoodförfattare, bosatt i Karlstad. Våren 2021 kom hennes första bok på Modernista, Bed & Breakfast för lata brudpar, första delen i Rosnässerien. Argbiggornas antikvariat är den andra fristående delen i serien, som kretsar kring familjen Blom i den fiktiva staden Rosnäs i Dalsland.

»Så har jag läst andra boken i Rosnäs-serien. Och precis som jag trodde var den ju bara bäst!« Älskar att läsa

»Boken med det snyggaste omslaget! En energifylld feelgood med oväntat mycket kärlek och värme.« Kaisa Johansson, författare

»Frida är en karismatisk och härlig författare. Har du inte läst Argbiggornas antikvariat är det dags!« Bokfiii

»Mysig feelgood som gör en varm i hjärtat.« Sofias bokhylla
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Argbiggornas antikvariat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Okej
    -, 31 maj 2023

    Det tog ganska lång tid att komma in i boken. Sista halvan var bra. Men de andra böckerna i serien är bättre.

  2. Underbar feelgood

    Agatha Blom eller Agge som hon kallas driver ett antikvariat. Hennes liv blev inte som hon tänkt sig - vi det här laget skulle hon rest jorden runt, haft både man och barn, lite bitter är hon. Inte nog med det, den odrägliga hyresvärden missköter underhållet kring hennes antikvariat och grannarna i kvinnokollektivet är onödigt påträngande. Kanske borde hon avsluta sitt hyreskontrakt i förtid, men vaktmästaren får det att pirra i magen och kvinnorna på kollektivet är ju trevliga.

    Det ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Frida Gråsjö