Skådespelaren som tappade huvudet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (304.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Paul Schiffer (del 1)
Inläsare
Lars Göran Persson
Utgivningsdatum
2021-11-15
Förlag
Modernista
ISBN
9789180235525
Skådespelaren som tappade huvudet (ljudbok)

Skådespelaren som tappade huvudet Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-11-15

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Första boken i serien om Gävlepolisen Paul Schiffer

Mitt under en teaterföreställning blir den berömde skådespelaren Vegard Høyest Hollmund abrupt halshuggen av en nedfallande plåt. Det sker så plötsligt och oväntat att publiken till en början inte förstår vad som hänt.
Handlar det om en makaber olycka? Eller är det i själva verket en noga planerad och utförd avrättning? Hollmund är nämligen inte bara skådespelare, utan visar sig också ha kopplingar till ett kriminellt nätverk som handlar med sprit och narkotika.
Den nyligen hemflyttade Gävlepolisen Paul Schiffer får fallet på sitt bord och frågorna hopar sig. Paul upptäcker snart att utredningen inte enbart tar honom in i Hollmunds förflutna, utan även i hans eget.

LARS GÖRAN PERSSON är en svensk skådespelare och författare, född i Forsbacka, bosatt och verksam i Stockholm. Skådespelaren som tappade huvudet är den första boken i hans serie om Gävlepolisen Paul Schiffer. Lars Göran Persson är också aktuell med Everland, en rafflande historisk äventyrsroman om vänskap och kärlek, falska identiteter och ofattbara avslöjanden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lars Göran Persson

  • Everland

    Lars Göran Persson

    Rafflande historisk äventyrsroman »En spionroman med många bottnar.« Lotta Olsson rekommenderar Everland i DN »Lars Göran Persson är ett guldkorn! En fantastisk äventyrsroman.« Frue_s »Spännande & intressant! Betyg: 4 av 5.« Lenas böcker och a...