Regissören (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (372.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Washington Poe (del 3)
Inläsare
Niklas Engdahl
Utgivningsdatum
2022-01-17
Förlag
Modernista
Översättare
Gabriel Setterborg
ISBN
9789180235624
Regissören (ljudbok)

Regissören Ljudbok

(21 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-01-17

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Tredje boken i succéserien om kriminalinspektör Washington Poe

»M. W. Craven är lysande på att skapa spänning.« Lotta Olsson, DN

»Mörk, vass och fängslande.« Peter James

Det är jul och en seriemördare lämnar kroppsdelar till beskådan över hela grevskapet Cumbria i nordvästra England. Ett obegripligt meddelande lämnas kvar på varje scen: #SSU6.
Washington Poe och Till Bradshaw kallas in för att utreda och konfronteras med ett fall som inte tycks gå ihop. Varför hade vissa av offren bedövats, medan andra tvingats dö i fruktansvärda våndor? Varför förnekar deras enda misstänkte sådant som bevisligen är sant, samtidigt som han bekänner saker de inte känt till? Och varför tog samtliga offer ledigt från sina jobb samma två veckor för tre år sedan?
När en vanärad FBI-agent hör av sig tar fallet en ännu mörkare vändning. Hon tror nämligen inte att Poe och Tilly alls har med en seriemördare att göra. Hon tror att de står inför något ännu farligare: en man som kallar sig Regissören.

M. W. CRAVEN är en brittisk kriminal-författare. Brännaren, hans första kriminalroman, blev en stor försäljningssuccé och tilldelades CWA Gold Dagger Award. Regissören är tredje boken om kriminal-kommissarie Washington Poe.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Regissören. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 3 februari 2022

    Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Regissören är den tredje boken som jag har läst av den brittiske författaren M.W. Craven. Dom två tidigare böckerna heter Brännaren och Svart sommar, och dom var båda två mycket bra. Och så var även den här tredje boken, Regissören. Jag kan varmt rekommendera böckerna, som jag nog tycker att dom helst ska läsas i rätt ordning för bäst behållning, eftersom man får följa poliserna i deras liv.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av M W Craven