Minnen av honom (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
406
Utgivningsdatum
2022-09-15
Förlag
Modernista
Översättare
Ida Ingman
ISBN
9789180237246
Minnen av honom (e-bok)

Minnen av honom E-bok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-09-15

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Internationell bästsäljare om kärlek, sorg & försoning

»Hjärtekrossande och vackert. Jag älskade varje sida.« Betyg: 5 av 5 - Emma och Viktor läser

»Ett känslomässigt mästerverk om förlust och hopp, sorg och förlåtelse, och om hur kärlekens kraft kan hela.« Popsugar


Efter att ha avtjänat ett femårigt fängelsestraff på grund av ett tragiskt misstag återvänder Kenna Rowan till staden där allt gick snett och hoppas att där kunna återförenas med sin fyraåriga dotter.
Men broarna Kenna har bränt visar sig omöjliga att reparera. Alla i dotterns liv är fast beslutna att hålla Kenna utanför ? oavsett hur mycket hon anstränger sig för att börja om på nytt.

Den enda som inte fullkomligt stängt dörren är den lokala barägaren Ledger Wood, som också är en av de få länkarna till Kennas dotter. Men om någon skulle upptäcka att Ledger och Kenna börjat komma nära varandra riskerar de båda att förlora de människor som betyder allra mest för dem.

I översättning av Ida Ingman.

COLLEEN HOOVER är en bästsäljande amerikansk författare som blivit den största författarstjärnan på TikTok, där hon har över 1 miljon följare, och dessutom har hon haft flera böcker på New Yorks Times bestsellerlista. Hon bor i Texas med sin make och deras tre pojkar. Minnen av honom är hennes senaste roman, som blivit en internationell storsäljare och fått ett översvallande mottagande av läsare världen över.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Minnen av honom. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Läs och njut
    Bo Lennart Olsson, 13 januari 2023

    Mycket bra. En av de bästa och gripande böcker jag läst. Rekommenderas starkt. Dessutom var boken lättläst, inte en massa namn att hålla reda på.

Visa alla 1 recensioner