Tillbaka till Sjumilaskogen : ...där Nalle Puh upplever ännu fler äventyr med Christoffer Robin och hans vänner (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
212
Utgivningsdatum
2022-11-21
Förlag
Modernista
Översättare
Torun Lidfeldt Bager
Originaltitel
Return to the Hundred Acre Wood
Illustratör/Fotograf
Mark Burgess
Dimensioner
220 x 140 x 23 mm
Vikt
488 g
SAB
Hcf
ISBN
9789180239233
Tillbaka till Sjumilaskogen : ...där Nalle Puh upplever ännu fler äventyr med Christoffer Robin och hans vänner (inbunden)

Tillbaka till Sjumilaskogen : ...där Nalle Puh upplever ännu fler äventyr med Christoffer Robin och hans vänner

Inbunden Svenska, 2022-11-21
195
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Världens mest älskade björn på nya äventyr - rikt illustrerad i färg

A. A. Milnes berättelser om Nalle Puh har lästs och älskats av generationer ända sedan den första boken kom ut 1926. Inför 80-årsjubileet gick rättighetsinnehavarna ihop med författaren David Benedictus och skapade en storstilad återkomst. I Tillbaka till Sjumilaskogen träffar vi de gamla vännerna Nasse, Ugglan, I-or, Kanin, Tiger, Kängu och Ru och stiftar en ny bekantskap i uttern Luttie.
Tillbaka till Sjumilaskogen presenteras här i ny svensk översättning av Torun Lidfeldt Bager, med mängder av färgillustrationer i klassisk Nalle Puh-stil signerade Mark Burgess.

A. A. MILNE [1882-1956] var en engelsk författare och dramatiker som blivit känd över hela världen för sina odödliga berättelser om Nalle Puh. Karaktärerna baserades på sonen Christopher Robin och hans leksaksdjur. Tillbaka till Sjumilaskogen är en officiell och auktoriserad uppföljare i Milnes anda, skriven av den brittiske författaren och teaterdirektören David Benedictus. Boken är rikt illustrerad i färg av barnboksförfattaren och illustratören Mark Burgess, i den ursprunglige Nalle Puh-illustratören E. H. Shepards klassiska stil.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tillbaka till Sjumilaskogen : ...där Nalle Puh upplever ännu fler äventyr med Christoffer Robin och hans vänner
  2. +
  3. Världens bästa björn : ...där vi får uppleva ett äventyrsfyllt år med Nalle Puh i Sjumilaskogen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Världens bästa björn : ...där vi får uppleva et... av A A Milne, Paul Bright, Brian Sibley, Jeanne Willis, Kate Saunders (inbunden).

Köp båda 2 för 390 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna