Jag utan dig (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (329.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2022-04-24
Förlag
Modernista
Översättare
Helena Stedman
ISBN
9789180239905
Jag utan dig (ljudbok)

Jag utan dig Ljudbok

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-04-24

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ett måste för fans av Jojo Moyes och David Nicholls

Callum arbetar på en stor PR-byrå i Sydney och tar varje dag färjan hem till förorten Manly. En dag på färjan kommer han av en slump i samtal med Lilah, som är en engagerad jurist och miljökämpe, och detta första möte utvecklar sig snabbt till en stormig förälskelse. Ingen av dem tror egentligen på kärlek vid första ögonkastet, men de klickar helt enkelt med varandra.
Lilah försöker först kämpa emot med alla medel. Hon hittar på den ena ursäkten efter den andra för att inte låta känslorna ta över, men till sist ger hon upp och låter sig översköljas av kärleken. Allt ser ljust ut, och deras förhållande blir allt starkare. Men så kommer den dag då Lilah inte längre kan ignorera de sjukdomstecken som hon fruktat och hållit hemliga för Callum...

KELLY RIMMER är en storsäljande romanceförfattare från Australien, där hon bor på landet tillsammans med make och två barn. Jag utan dig [Me Without You] är en hjärtslitande men också hoppingivande roman, och ett måste för alla som gillar Jojo Moyes Livet efter dig, David Nicholls En dag eller Nicolas Sparks Dagboken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Jag utan dig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kärleksdrama
    -, 30 oktober 2022

    Vacker och sorglig.

  2. Inte bland de bästa
    -, 27 september 2022

    Lyssnade klart på den, men ingen höjdarbok.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kelly Rimmer