Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Skymningsserien (del 3)
Antal sidor
388
Utgivningsdatum
2022-11-21
Upplaga
1
Förlag
BoD
Dimensioner
215 x 135 x 27 mm
Vikt
524 g
Komponenter
Paperback
SAB
Hc.01
ISBN
9789180279468

Skymningszon

Skymningsserien del 3

(4 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-11-21
209
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Tänker ÖB förhandla om fred nu? Vi kan omöjligt fortsätta slåss när vår motståndare använder sig av strategiska kärnvapen mot våra städer.

Kriget har brutit ut. Kinesiska och ryska trupper har landstigit på Gotland, medan södra Sverige angrips av både ryska, turkiska, nordkoreanska och Iranska förband. En massiv radiostörning har slagit ut det svenska sambandet och ÖB kämpar för att få en överblick av läget.

På Gotland för Kim, Thomas, Inger och Sandra sin egen kamp för att stoppa den invaderande fienden. Samtidigt måste de ta sig över till fastlandet för att överlämna sitt krigsbyte till Totalförsvarets forskningsinstitut. Det blir en kamp mot klockan med höga insatser.

Finland förklarar Ryssland krig och anfaller in över gränsen med finska jägarförband. Så småningom ska de finska jägarnas väg korsa de svenska operatörernas på ett uppdrag som ska visa Pogarin vad det är han gett sig i kast med.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skymningszon
  2. +
  3. Skymningsvärld

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skymningsvärld av Roger Skagerlund (häftad).

Köp båda 2 för 406 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skymningszon. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spänning
    Schani Kjaerbeck, 19 juli 2023

    Väldigt spännande och bra upplägg för en serie. Har läst de två tidigare böckerna i serien och gillar verkligen hur världshändelser knyts ihop med det som sker i Sverige.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Roger Skagerlund