Sockersöta lögner (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Kafé Sött & Salt (del 2)
Utgivningsdatum
2021-11-16
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789180310093
Sockersöta lögner (e-bok)

Sockersöta lögner E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-11-16

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sockersöta lögner är den romantiska uppföljaren till Sju sorters kyssar. En rolig berättelse om ärlighet, känslor - och sötsaker.

Det är snart jul igen och Kafé Sött & Salt i Helsingborg har bråda dagar. Lisa och Max har på något sätt lyckats vara tillsammans i ett helt år, Edvin däremot är nydumpad och vilse i singeltillvaron. Han har noll energi till att fejka lycka på sin syster Bellas bröllop, och begraver sitt elände i baren och stöter på den vackraste mannen han någonsin sett.

Morgonen efter vaknar han, bakfull och ensam. På nattduksbordet ligger en bunt sedlar. Förolämpad till tusen bestämmer han sig för att hämnas. Han ska leta reda på mannen, få honom att bli förälskad och sedan dumpa honom skoningslöst! Enda problemet med att försöka få den här killen att bli kär i en är att det är väldigt svårt att inte falla själv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sockersöta lögner. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Härlig feelgood

    Jag föll för sju sorters kyssar och givetvis även för denna..
    Relationer i alla dess former är något jag älskar att läsa om. Finns en som har en knepig relation till modern och julen och försöker att inte bryta ihop..någon är så lycklig över sitt nya liv som gift men är det så härligt?
    Sen har vi den enormt komplicerade grejen när hjärtat vill en sak, munnen en annan då blir det bara lite fel..men ack så underhållande. Jag har njutit och bara fått vara med i denna karusell av skratt,... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Alice Ekström