Atlas de utvalda (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Atlas (del 1)
Antal sidor
480
Utgivningsdatum
2022-09-09
Förlag
Bokfabriken
Översättare
Antonia Rojas
Dimensioner
232 x 158 x 34 mm
Vikt
790 g
SAB
Hce
ISBN
9789180310338

Atlas de utvalda

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-09-09
249
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Sex är utvalda, endast fem kommer att överleva!

Alexandrinska Samfundet är ett hemligt sällskap som består av världens främsta magiker. Medlemmarna skyddar och bevarar kunskap som historiens största civilisationer lämnat efter sig - hemlig och farlig kunskap som anses gått förlorad.

En gång vart tionde år väljer den mystiske Atlas Blakely ut sex av världens mest begåvade unga magiker för att invigas i hemligheterna. De kommer tillbringa ett år tillsammans medan prövningarna pågår. De som överlever belönas med makt, rikedom och prestige bortom sina vildaste fantasier.

Bakom pseudonymen Olivie Blake döljer sig författaren Alexene Farol Follmuth. Hon har skrivit ett flertal titlar i genren. Hon är bosatt i Los Angeles tillsammans med sin familj. Atlas - De utvalda (The Atlas Six) har uppmärksammats stort på BookTok. Älskade du Det nionde sällskapet (Ninth House) och A Deadly Education kommer du att älska böckerna om Atlasgruppen.

OLIVIE BLAKE är en pseudonym för Alexene Farol Follmuth. Hon har skrivit flera SF-projekt, däribland serien Clara and the Devil i samarbete med illustratören Little Chmura och, inte minst, BookTok-virala Atlas-serien. Hon bor i Los Angeles med sin familj och sin adopterade hund. Du kan läsa mer om henne på www.olivieblake.com.

"Varje mening är en liten guldklimp i den här boken. Jag njuter av läsningen; språket är perfekt och meningarna fyllda av information på ett sätt som gör att det tar härligt lång tid att läsa utan att någonsin bli ointressant."
- Lasbulle

"[...] riktigt, riktigt bra, och som får mig att hoppas på en snar uppföljare."
- Sandra Stenström, LitteraturMagazinet

"Spännande, mystiskt och fullt av magi. Jag fastnar direkt."
- Enboknagrakopparte

"För alla som älskar dark academia."
- PUBLISHERS WEEKLY
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Atlas de utvalda. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. 1bok2katter3kopparte tycker:
    Anna, 7 februari 2023

    Atlas: De utvalda av Olivie Blake kastar mig in i en värld fylld av magi, befolkad av karaktärer med extraordinära egenskaper. Här myllrar det av detaljer som skapar både bilder och känslor. Berättelsen är rapp och rolig, smart och intelligent och redan innan den egentligen har börjat är jag fast. Det är som om Den hemliga historien var fylld av magi och utspelade sig på ett Hogwarts för äldre, mer avancerade elever som kastas in i ett intellektuellt Hungerspel.

    Det finns inte något ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Olivie Blake