Atlas: De utvalda (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Atlasgruppen (del 1)
Antal sidor
554
Utgivningsdatum
2022-09-13
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789180310345

Atlas: De utvalda E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2022-09-13

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Sex är utvalda, endast fem kommer att överleva!

Alexandrinska Samfundet är ett hemligt sällskap som består av världens främsta magiker. Medlemmarna skyddar och bevarar kunskap som historiens största civilisationer lämnat efter sig - hemlig och farlig kunskap som anses gått förlorad.

En gång vart tionde år väljer den mystiske Atlas Blakely ut sex av världens mest begåvade unga magiker för att invigas i hemligheterna. De kommer tillbringa ett år tillsammans medan prövningarna pågår. De som överlever belönas med makt, rikedom och prestige bortom sina vildaste fantasier.

Bakom pseudonymen Olivie Blake döljer sig författaren Alexene Farol Follmuth. Hon har skrivit ett flertal titlar i genren. Hon är bosatt i Los Angeles tillsammans med sin familj. Atlas - De utvalda (The Atlas Six) har uppmärksammats stort på BookTok. Älskade du Det nionde sällskapet (Ninth House) och A Deadly Education kommer du att älska böckerna om Atlasgruppen.

OLIVIE BLAKE är en pseudonym för Alexene Farol Follmuth. Hon har skrivit flera SF-projekt, däribland serien Clara and the Devil i samarbete med illustratören Little Chmura och, inte minst, BookTok-virala Atlas-serien. Hon bor i Los Angeles med sin familj och sin adopterade hund. Du kan läsa mer om henne på www.olivieblake.com.

"För alla som älskar dark academia."

- PUBLISHERS WEEKLY
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Olivie Blake