Folk som sår i snö (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
297
Utgivningsdatum
2022-12-21
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789180310550
Folk som sår i snö (e-bok)

Folk som sår i snö E-bok

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-12-21

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
VINNARE AV ÅRETS BOK 2023!

Ingen ska komma och berätta för Máriddja när hon ska dö och ingen kan dra ur 85-åringen sanningen om cancerdiagnosen hon fått.

Särskilt maken Biera måste hållas ovetande. Den enda hon kan anförtro sig åt är Siri, en växeltelefonist i den nya telefonapparatmaskinen som gubben skaffat bakom hennes rygg.

Kajs mamma är död utan att ha yppat sin hemlighet. Kan Norrbotten ge Kaj en plats att slå rot och kommer Mimmi våga be honom om det hon längtar efter mer än allt? För sägnen säger att ingenting får kallas vid sitt rätta namn för då kan allt gå förlorat.

Det börjar med andra ord bli hög tid att tjuvskjuta en älg. Och tända på en lada.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Folk som sår i snö. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vilken fantastisk bok!
    -, 3 oktober 2023

    Inte likt något jag läst tidigare - och jag läser mycket. Den är rolig, bisarr och gripande. Allvar och humor i en salig blandning.

  2. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 12 januari 2023

    Betyg: 5 av 5 - 📚 - Den här romanen, Folk som sår i snö, är skriven av den debuterande författaren Tina Harnesk. Och enligt mig så är det en helt fantastisk debutbok. En helt enastående roman, som är mycket välskriven, innehåller underbara karaktärer, ett härligt språk, och med ovanliga liknelser i. Det är även härlig humor i boken, men den är också väldigt sorglig. Gripande och berörande är den, och väldigt intressant med fakta och historia om samer. Jag blev helt tagen av boken, och... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner