Vakthundarna (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
365
Utgivningsdatum
2022-10-11
Förlag
BOKFABRIKEN
ISBN
9789180311328
Vakthundarna (e-bok)

Vakthundarna E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-10-11

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
JOURNALISTEN MARIAM BAKIR HITTAS DÖD I SIN LÄGENHET - HÄNGD I EN ELKABEL.

I sitt kollegieblock har Mariam lämnat efter sig en kort anteckning som gör att polisens misstankar faller på den förre elitsoldaten Simon Olsson.

Fyra år har gått sedan Simon avvärjde IS-jihadisten Gamens terrorattack mot Öresundsbron. Jagad av polisen och skuggor från det förgångna tvingas han nu söka efter sanningen. Varför dog Mariam? Hon som Simon tvingades stöta bort, men vars intensiva ögon han drömt om på nätterna.

Spåren leder in i en skuggvärld där en hemlig sammanslutning av patrioter har utsett sig själva till nationens väktare. Ett nätverk vars trådar löper tillbaka till tiden för mordet på en statsminister.

Vakthundarna är en fristående uppföljaren till den kritikerrosade Gamen, en skickligt gestaltad thriller om religiös och politisk terrorism.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lönnaeus Olle

  • Marias tårar

    Lönnaeus Olle

    Den älskade serien om Jonny Lilja ? i ny uppläsning av fantastiska Jonas Malmsjö! Det är kall vinter i Malmö. En man hittas fastfrusen i isen vid Ribbans kallbadhus. Samtidigt blir kriminalinspektör Jonny Lilja påmind om att han står i skuld till ...