Snöflickan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Dylan Svensson (del 1)
Antal sidor
327
Utgivningsdatum
2022-09-05
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789180311373

Snöflickan E-bok

(3 röster)
E-bok,  Svenska, 2022-09-05

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Gubben är trasig, vi måste laga honom.

Det är den första december och femåriga Märta har återigen rymt från förskolan. När det går upp för förskolans personal vad hon hittat i skogsdungen kallas kriminalkommissarie Dylan Svensson till platsen.

Dylan är den gudsförgätna orten Glimsjös mest obrydda polis. Hon tillbringar hellre tiden på Stadshotellet med en öl, och flyr ansvaret för sin trettonårige son. Mannen som ligger utfläkt i snön har blivit skjuten i tinningen men har även flera märkliga hugg i nacken. Dylan kan inte skaka av sig känslan av att det är något bekant med honom, och det visar sig snart att han suttit inne för barnpornografibrott och släpptes på fri fot så sent som dagen innan.

När ännu en man hittas mördad väcker det makabra tillvägagångssättet misstankar om att samma person ligger bakom, men i övrigt verkar offren inte ha mycket gemensamt.

Efter att ha sprungit in i alltför många återvändsgränder inser Dylan att mer än en person inte berättar hela sanningen. Frågan är bara vilka det är.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kajsa Leo

  • Allt kött är hö

    Kajsa Leo

      "Både välskriven och välkonstruerad vilket gör den mycket fängslande och snudd på omöjlig att lägga ifrån sig." - Kajsa Banck, Btj   Dylan Svenssons polislegitimation hänger på en skör tråd efter en incident med en kollega. H...