Dödlig lögn (pocket)
Ingår i kampanjer:
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Mickey Gibson (del 1)
Antal sidor
416
Utgivningsdatum
2024-05-31
Förlag
Bokfabriken
Översättare
John-Henri Holmberg
Originaltitel
Simply Lies
Dimensioner
180 x 110 x 24 mm
Vikt
218 g
SAB
Hceeq.01
ISBN
9789180311694

Dödlig lögn

(2 röster)
Pocket,  Svenska, 2024-05-31
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
New Jersey-polisen Mickey Gibson tvingas ge upp sin karriär efter att ha blivit lämnad av sin man. För att försörja sina två barn arbetar hon på distans som privatutredare för ett företag inom skuldindrivning.

När en av företagets nya handläggare, Arlene Robinson, ringer upp Gibson och ger henne ett specialuppdrag ser Gibson en chans att tjäna extra. Gibson ska besöka en fastighet och upprätta ett enkelt utmätningsprotokoll över inventarierna. I stället klampar hon rakt in ett mordfall när hon påträffar de förtorkade kvarlevorna av en okänd man.

När polisen tillkallats och kontrollerat Gibsons uppgifter visar det sig att det inte finns någon Arlene Robinson på företaget. Vem var kvinnan som gav henne uppdraget och varför? Vem var den mördade mannen? När hon på nytt blir kontaktad av Robinson blir det början på en dödlig katt-och-råtta-lek.

DAVID BALDACCI är en av världens mest populära författare och en sann thrillermästare. Hans böcker är översatta till fler än 45 språk och har sålt i mer än 160 miljoner exemplar i över 80 länder. Samtliga av hans böcker har legat på New York Times bästsäljarlista.

»Snabb, förtätad spänning med oväntade vändningar.« PUBLISHERS WEEKLY

NY SERIE AV THRILLERMÄSTAREN DAVID BALDACCI
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av David Baldacci