Dödlig lögn (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (420.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mickey Gibson (del 1)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2023-07-05
Förlag
Bokfabriken
Översättare
John-Henri Holmberg
ISBN
9789180311717

Dödlig lögn Ljudbok

(48 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-07-05

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Mickey Gibson, före detta New Jersey-polis, kombinerar livet som ensamstående mamma med distansarbete online. Efter att ha blivit övergiven av sin man har Gibson tvingats ge upp sin karriär inom polisen. För att försörja sina två barn arbetar hon istället på distans som privatutredare för ett företag inom skuldindrivning.

När en av företagets administratörer, Arlene Robinson, ringer upp Gibson och ger henne ett nytt uppdrag ser Gibson en chans att dra in extra pengar. Gibson ska besöka en fastighet och upprätta ett enkelt utmätningsprotokoll över inventarierna. I stället klampar hon rakt in ett mordfall när hon påträffar de förtorkade kvarlevorna efter en mördad man. När polisen tillkallats och kontrollerat Gibsons uppgifter visar det sig att det inte existerar någon Arlene Robinson på företaget som hon arbetar för. Vem var kvinnan som gav henne uppdraget och varför? Vem var den mördade mannen?

När hon på nytt blir kontaktad av Robinson är det början på en dödlig katt- och råttalek där Gibsons tidigare kamp mot den organiserade brottsligheten i New Jersey på nytt hemsöker hennes liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Dödlig lögn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra intrig
    -, 27 augusti 2023

    Lite seg innan den kommer igång

  2. Spännande.
    Mian, 20 juli 2023

    Väldigt bra och spännande bok. Hoppas på att den blir film

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av David Baldacci