Ankomst (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (177.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Solgård (del 1)
Inläsare
Kajsa Linderholm
Utgivningsdatum
2022-08-29
Förlag
Bokfabriken
Översättare
Ingela Olofsson
ISBN
9789180312318

Ankomst Ljudbok

(25 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-08-29

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Trondheim år 1892.

När Helenes familj står på ruinens brant och hennes far tragiskt dör, blir hon tvungen att ta arbete som tjänsteflicka hos den välbärgade skeppsredarfamiljen Andresen, på herrgården Solgård i Trondheim.

Men livet på gården blir allt annat än enkelt, för underliga saker sker på den ståtliga herrgården. Handlingar som inte tål dagens ljus.

Medan Helene bekymrar sig för att hennes förflutna ska avslöjas, visar det sig att Solgård har egna hemligheter att dölja.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ankomst. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mycket lovande serie
    veronicas_bok_bak_liv, 13 september 2022

    När Helenes familj står på ruinens brant blir hon tvungen att ta arbete som tjänsteflicka hos den välbärgade skeppsredarfamiljen på herrgården Solgård. Livet blir inte så enkelt, underliga saker händer på gården, hemligheter som inte får komma fram, men Helene oroar sig för sina egna hemligheter om att hennes förflutna ska komma fram.

    Jag behövde inte lyssna länge för att inse att detta är en bok i min smak - historiska romaner som utspelar sig i Norge är verkligen min genre, jag ka... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jeanette Semb