Längtan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (168.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Solgård (del 2)
Inläsare
Kajsa Linderholm
Utgivningsdatum
2022-09-06
Förlag
Bokfabriken
Översättare
Ingela Olofsson
ISBN
9789180312332

Längtan Ljudbok

(24 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-09-06

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Trondheim år 1892.

Helene har funnit sig till rätta som tjänsteflicka på Solgård. Men hon har förälskat sig i arvingen på gården, Andreas, och han har tydligen även varma känslor för henne. Ellen som för länge sedan har sett ut Andreas som sin äkta man, är dödligt svartsjuk och gör allt hon kan för att sätta käppar i hjulen för deras gryende förhållande.

När Helene inser att hennes förflutna riskerar att avslöjas, blir hon livrädd för vilka konsekvenser det kan få. Kommer det att förstöra hennes framtid på Solgård? Samtidigt är det stora saker som sker på gården: en stöld, en mystisk främling och ett överraskande frieri.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Längtan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En serie man fastnar i
    veronicas_bok_bak_liv, 18 september 2022

    Helene har funnit sig till rätta som tjänsteflicka på Solgård, men hon har förälskat sig i arvingen Andreas och även han hyser varma känslor till henne. Helene är rädd för att hennes förflutna ska avslöjas och ett överraskande frieri kan hjälpa både hennes och hennes familj. Ska hon tacka ja till?

    Jag fastnar väldigt lätt i denna typ av historiska serier, de är lättlästa/lättlyssnade. Det är intriger, hemligheter, klasskillnader, romantik och lite spänning. Jag dras med och vill bar... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jeanette Semb