Jungfruturen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (150.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Solgård (del 5)
Inläsare
Kajsa Linderholm
Utgivningsdatum
2022-10-12
Förlag
Bokfabriken
Översättare
Ingela Olofsson
ISBN
9789180312394

Jungfruturen Ljudbok

(20 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-10-12

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Trondheim juli 1893.

Det sker dramatiska saker ombord, när Hurtigruten lämnar kajen för sin jungfrutur. Maren har försvunnit, och det blir stor uppståndelse. Alla på skeppet letar desperat efter skeppsredarens barnbarn. Björg är förtvivlad. Har Maren fallit överbord precis som sin far?

Hemma i Röros har Helene svårt att finna sig tillrätta. Hon saknar Andreas och hon saknar Maren, och hon har ingen aning om vilka kval familjen Andresen genomlider en bit därifrån.

Det ser verkligen mörkt ut för skeppsredarfamiljen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jungfruturen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Historisk romance
    veronicas_bok_bak_liv, 15 oktober 2022

    Historisk romance serie som utspelar sig i slutet av 1800-talet i Norge. I böckerna får man följa Helene, hennes familj har hamnat i ruinens brant och hon tvingas ta anställning som tjänsteflicka hos skeppsredarfamiljen Andresen på deras gård Solgård. Det är intriger, hemligheter, vänskap, förbjuden kärlek, dramatik, sorg, smärta, hopp och glädje i en härlig blandning.
    Detta var del fem och jag trodde att det var den sista boken men många frågetecken finns kvar. Der känns som att det bord... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jeanette Semb