Allt du inte säger (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Iris Lund (del 2)
Antal sidor
319
Utgivningsdatum
2023-05-03
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
216 x 144 x 25 mm
Vikt
478 g
SAB
Hc
ISBN
9789180312455

Allt du inte säger

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-05-03
219
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Iris Lund ser fram emot en lugn höst på Österlen, där hon nu bor permanent efter att ha bestämt sig för att behålla sin pappas hus. Hon skriver för en lokaltidning, och när en story kring ett komplicerat vårdnadsärende landar i hennes knä, ser hon chansen att visa framfötterna. När en av intervjupersonerna plötsligt hittas avliden dras hon in i en härva av lögner och känslomässig utpressning.

Samtidigt kommer hennes dotter Rosa ner för att bo hos henne efter att ha hamnat i fel sällskap, och Iris kämpar med deras relation. Snart förvandlas drömmen om en skön tillvaro med kärleken Mårten, till en jakt efter sanningen både om andra och henne själv.

Allt du inte säger är en psykologisk spänningsroman om ödesdigra beslut och om hur långt man kan gå för att rädda någon man älskar. Fristående fortsättning till Faller jag faller du som gavs ut 2022.

KRILLAN AHLSÉN bor i Gustavsberg och tillbringar sedan 47 år tillbaka somrarna på Österlen. Hon arbetade i många år som redaktionschef på Icakuriren. Nu skriver hon på deltid.

Nagelbitande, fängslande och oerhört dramatisk, mycket svår att släppa. Samtidigt som man vill veta slutet så vill man bara ha ännu mer. Denna serie får man inte missa!
- Npboktips

Krillan Ahlsén är otroligt skicklig i att skriva om relationer så det kryper in under skinnet på en.
- Boknjutaren

Krillan Ahlsén har fått till en spännande och klurig berättelse som tar mig mer med storm än första boken. Det här är en riktigt spännande bladvändare i härliga miljöer.
- Bokstavligttalat_
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Allt du inte säger
 2. +
 3. Döda kvinnor förlåter inte

De som köpt den här boken har ofta också köpt Döda kvinnor förlåter inte av Katarina Wennstam (inbunden).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Allt du inte säger. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Oförutsägbar och spännande!

  Åh vad härligt att få läsa en ny bok om Iris Lund. Det är en karaktär som jag gillar, hon skulle kunna vara en vanlig människa, med en tonårsdotter som halkat snett, ett samboförhållande som inte är helt friktionsfritt och en komplicerad barndom.

  "Allt du inte säger" är en psykologisk spänningsroman med flera komplexa karaktärer. Boken börjar lite lugnt och fint för att sedan, sakta men säkert, öka tempot och intensiteten. Den är allt annat än förutsägbar, det är flera vändningar och... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Krillan Ahlsén

 • Faller jag, faller du

  Krillan Ahlsén

  Under den trasiga rutan låg en sten lika stor som en knytnäve invirad i ett papper. Jag vecklade ut det. I tjock svart tusch, med omsorgsfullt textade versaler, stod det: STOCKHOLMSJÄVEL FÖRSVINN HÄRIFRÅN! Stenen som kastas in genom fönstret i hus...