Avdelning 21 (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Anna Varga (del 5)
Antal sidor
330
Utgivningsdatum
2023-04-04
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
216 x 142 x 24 mm
Vikt
488 g
SAB
Hc
ISBN
9789180313001
Avdelning 21 (inbunden)

Avdelning 21

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-04-04
229
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En patient hittas hängd på sitt rum på Säters rättspsykiatriska klinik. Dödsfallet avskrivs som ett suicid, men psykolog Anna Varga anar oråd när flera av hennes patienter börjar bete sig märkligt.

När ytterligare en patient hittas avliden är det ställt utom allt tvivel att något är väldigt fel och en utredning inleds av kommissarie Åke Blom från Borlängepolisen. Det är mäktiga intressen på spel. Patienterna ingår i en läkemedelsstudie. Ett fungerade preparat skulle inte bara vara en framgång för klinikchefen Miro Cilic, det skulle också innebära enorma vinster för företaget som utvecklat den kontroversiella medicinen.

Avdelning 21 är Helena Kubicek Boyes efterlängtade fortsättning på spänningsromanerna om Anna Varga, psykolog vid den mytomspunna rättspsykiatriska kliniken i Dalarna, och hennes kollegor Miro Cilic och Lina Vikingsson. Tidigare fristående böcker i serien är Innan snön faller (2018), Den ljusaste natten (2019), Kallare än is (2020) och När allt brister (2021).

HELENA KUBICEK BOYE, född 1976, bosatt i Malmö tillsammans med sina två döttrar. Hon är psykolog, föreläsare och författare. Har har skrivit böcker inom psykologi och är en etablerad föreläsare med en uppmärksammad TEDx-föreläsning om sömn. I sina spänningsromaner utforskar hon gränsen mellan det normala och vansinnet.

 

"Precis som tidigare böcker är Avdelning 21 en psykologisk thriller som både är spännande och oförutsägbar. En mycket bra serie som jag varmt kan rekommendera."
- Sofiasbokhylla

"Otroligt spännande med en obehaglig och kuslig stämning. Det här är helt klart den bästa i serien."
- Angelicasbokhylla

"Handlingen är spännande och mörk, boken är svår att lägga ifrån sig. Det finns en dimension till som gör boken riktigt bra tycker jag. Det här är en spännande, trovärdig och läsvärd thriller."
- Bokfilosoferna

 

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Avdelning 21
  2. +
  3. När allt brister

De som köpt den här boken har ofta också köpt När allt brister av Helena Kubicek Boye (pocket).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Avdelning 21. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Det här är bra!

    En patient hittas hängd på sitt rum inne på Säters rättspsykiatriska avdelning. Dödsfallet avskrivs som självmord, men psykologen Anna Varga anar oråd när fler av hennes patienter börjar bete sig märkligt och när ytterligare en patient hittas avliden inleds en utredning av kommisarie Åke Blom.

    Äntligen! Del 5 i serien om psykologen Anna Varga, så efterlängtad bok. Jag har läst de tidigare böckerna i serien, läs dem i ordning, inget måste men tror man får bäst behållning då man får f... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Helena Kubicek Boye