Vatten över huvudet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (266.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Morden vid 17 e slussen (del 1)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2023-04-26
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789180313377

Vatten över huvudet Ljudbok

(104 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-04-26

Styckköp

125

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hanna Sand, utarbetad advokat från Stockholm, har rest till Dalsland för att ta hand om sin morfar, slussvaktare vid 17:e slussen i Dalslands kanal. Ett par lugna veckor på landet kan göra henne gott. Harmonin hon hoppats på går dock om intet när hon inser att slussvaktarstugan blivit byns samlingslokal, där både föreningsfrågor och byskvaller avhandlas.

På den stora städdagen klättrar Hanna upp i sin gamla trädkoja för att komma undan de intensiva grannarna, och från sitt utkiksställe blir hon vittne till ett gräl. Hon ser något blänka till och hur Ulf, kommunalrådet, faller ner i slussfållan.

Alla utom Hanna är övertygade om att det var en olycka, även polisen. Desperat över att ingen lyssnar startar Hanna en egen utredning, och får med sig sin morfar i jakten på sanningen.

Undertryckta konflikter mellan grannarna kommer i dagen, och det finns ingen brist på misstänkta. Hanna blir mer och mer över-tygad om att en mördare går lös i Södra Strandvikens idyll.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vatten över huvudet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastiskt!
    -, 15 oktober 2023

    Mysig, spännande feelgod deckare! Håller alla tummar för att det kommer fler böcker i serien/liknande av Frida! Sträcklyssnat hela boken!

  2. Mysig
    -, 6 maj 2023

    En riktigt mysig deckare. Feelgood! Rar och trevlig! Läs/lyssna på den!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Frida Gråsjö