Beska droppar (ljudbok) NY
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (266.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Morden vid 17 e slussen (del 2)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2024-04-30
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789180313414

Beska droppar Ljudbok

(41 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2024-04-30

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hanna, utarbetad advokat från Stockholm som rest till Dalsland för att ta hand om sin morfar slussvaktaren, hoppas fortfarande att det önskade lugnet vid den 17:e slussen i Dalslands kanal ska infinna sig. Detta trots att hennes mamma Mona svept in till Södra Strandviken, och fört med sig både gröna drinkar och kristallspray.

Mammans nya väninna Eva, en influencer för sextioplussare, tillika ägare av byns enda äldreboende, försöker enträget få Hanna att dricka det nyttiga te hon säljer i sin webbshop, allt i ett försök att få Hanna att minnas vad som hände innan hennes mystiska blackout i rättssalen.

När Hanna hittar Eva död på badrumsgolvet finns inga ledtrådar till vad som hänt. Enligt polisen är mord inte uteslutet. Hanna tar tillfället i akt och tillsammans med morfar startar hon en utredning om dödsfallet som leder dem rakt mot nya hemligheter i grannskapet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Beska droppar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mycket läsbar
    Monica, 4 maj 2024

    En riktigt feelgood deckare!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Frida Gråsjö