Gråzon (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (352.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Rickard Häll (del 1)
Inläsare
Jonas Malmsjö
Utgivningsdatum
2024-03-01
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789180314206

Gråzon Ljudbok

(43 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2024-03-01

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Rickard Häll, operatör och veteran i Sveriges hemliga specialförband Särskilda Skyddsgruppen, har bestämt sig för att dö. Efter att ha drabbats av posttraumatiska ångestproblem och sagt upp sig från jobbet som varit hans liv finner han sig ensam och deprimerad i ett samhälle som inte har en tydlig plats för någon med hans färdigheter.

Hans syster Sandra, nybliven journalist, fattar ett lika oväntat som ovälkommet beslut. Hon tänker inte låta Rickards psykiska ohälsa stå i vägen för henne och i ett försök att göra sig ett namn har hon beslutat sig för att resa till Bagdad för att följa maktöverlämnandet sommaren 2004.

Hon vet inte vad hon ger sig in på men Rickard vet av egen erfarenhet precis hur farligt där är. I en stad full av motsättningar, där konflikter löses med våld kommer hans naiva syster inte ha en chans. Inte på egen hand. Hans samvete tvingar honom att lägga sina planer åt sidan, ta anställning vid en privat säkerhetsfirma och ännu en gång möta kriget.

Rickard kastas in i en värld utanför lagen. En våldsam värld där cash is king och där lojalitet hänger på vem som betalar bäst. Hans värsta farhågor besannas när Sandras nyfikenhet placerar henne i blickfånget för en internationell liga av krigsprofitörer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Gråzon. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gråzon
    Pelleskutt7 (Alsterbro), 18 mars 2024

    Det var en mycket spännande och underhållande bok och Jonas är en bra uppläsare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Chris Berg