Vilseledd (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (128.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Solgård (del 7)
Inläsare
Kajsa Linderholm
Utgivningsdatum
2022-11-23
Förlag
Bokfabriken
Översättare
Ingela Olofsson
ISBN
9789180314473

Vilseledd Ljudbok

(19 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-11-23

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Trondheim september 1893.

Den ena skandalen efter den andra drabbar Solgård, och kaos råder efter att bröllopet mellan Ellen och Andreas blev inställt. Ellen och Gunnhild går en oviss framtid till mötes efter att sanningen om konkursen blev avslöjad. När Ellen hävdar att Lars är far till barnet hon väntar, flyr han till Kristiania, där han fattar misstankar mot advokat Mortensen.

Nätet dras samman runt Ole Martin. Maren har berättat för Haakon att det var Ole Martin som knuffade hennes far överbord, och hon är räddare än någonsin. Ole Martin bestämmer sig för att få Haakon att tiga för alltid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vilseledd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Historisk romanserie
    veronicas_bok_bak_liv, 1 december 2022

    En historisk romanserie som utspelar sig i Norge och året är 1893. I denna serie får man dels följa Helene som kommer till den välbärgade skeppsredarfamiljen Andresen för att arbeta som tjänsteflicka. Hos familjen Andresen händer det mycket, det är hemligheter, dramatik, intriger och kärlek.
    Jag är svag för denna typ av genre och har fastnat i denna serie, nu får jag tålmodigt vänta några veckor tills nästa bok släpps.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jeanette Semb