Cirkeln är sluten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (150.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Solgård (del 11)
Inläsare
Kajsa Linderholm
Utgivningsdatum
2023-03-29
Förlag
Bokfabriken
Översättare
Ingela Olofsson
ISBN
9789180314558

Cirkeln är sluten Ljudbok

(20 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-03-29

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Mannen som räddat Solveig dyker upp på Solgård, och det blir stor uppståndelse när det visar sig vem han egentligen är. Det är dukat för bröllop, och äntligen får Helene sin Andreas. Men bröllopsdagen ska visa sig bli mer dramatisk än förväntat

Solgård får besök från Amerika, och Björg kan inte hålla på sin hemlighet längre. Vad kommer skeppsredaren att säga när han får veta sanningen? Advokat Mortensen är fortfarande försvunnen, och därmed står Helene och Hildegunn utan bevis när det gäller deras barndomshem. Kommer de någonsin att få tillbaka Gimle?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Cirkeln är sluten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Hoppas på en fortsättning!
  -, 24 april 2023

  Har hört på alla, helt fast. Att få sitta och lyssna på denna serien är helt underbart. Hoppas på en fortsättning var gång det tar slut.

 2. Underbar serie
  veronicas_bok_bak_liv, 8 april 2023

  Så äntligen kom den sista boken och det har varit en underbar serie som har innehållit alla de klassiska ingredienserna för historisk romance - drama, intriger, tragedier, hemligheter, spänning, romantik och kärlek.

  Första boken börjar med att Helenes familj står på ruinens brant och hon tvingas söka arbete som tjänsteflicka hos den välbärgade skepparfamiljen Andresen. Livet på gården blir inte enkelt och Helene är rädd för att någon ska upptäcka vem hon är ( att hon egentligen kom... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jeanette Semb