Fasad (ljudbok) Spara 47%
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (371.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Fiktion (del 1)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2024-04-12
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789180316309

Fasad Ljudbok

(49 röster)  |   Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2024-04-12

Styckköp

89 169 Du sparar 80 kr!
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
1995 försvinner 16-åriga Gabriella Gabby Sorani spårlöst i Kalmar. 25 år senare är fallet olöst. I Stockholm är tv-producenten Sanna Lundgren i kris sedan en deltagare i realityprogrammet hon jobbar med hängt sig i direktsändning. Enda sättet för Sanna att rädda sin karriär är att åka till sin hemstad och göra en dokumentär om Gabby-fallet.

Eftersom Sanna gick på samma skola som Gabby innebär det också att hon kommer att ställas öga mot öga med demoner från förr. Polisinspektör Elizabeth Hallman är samtidigt på väg att lämna Kalmar för en efterlängtad nystart i Stockholm. Men i takt med att hon dras in i den utredning hon försökt hålla sig borta från blir det lättare sagt än gjort ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Fasad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Toppen
  -, 7 maj 2024

  Mycket spännande bok hoppas på fler i en nära framtid.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 29 april 2024

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Fasad, är en romandebut av paret Johan och Johanna Hurtig Wagrell. Och det är den första boken i en planerad spänningsserie som är kallad Fiktion. Jag tycker att det var en riktigt bra debut, och jag kommer absolut att följa bokserien i framtiden. Så jag rekommenderar boken till alla som tycker om välskrivna, spännande och oförutsägbara svenska kriminalromaner. Jag lyssnade på boken, som var bra inläst av Gunilla Leining.

 3. Tre stjärnor för en helt okej historia.
  -, 23 april 2024

  Jag hade länge svårt att engagera mig i handlingen då jag upplevde karaktärerna som vaga och därför inte så intressanta. Berättelsen tog sig dock mot senare delen av boken och blev riktigt bra mot slutet. Betyget av mig blir tre stjärnor. Gunilla Leining var som vanligt väldigt bra.

 4. Vad blev det för mord?
  Sandra, 16 april 2024

  Sträcklyssnat intensivt, försummat jobb, hushållsarbete och familj för denna bok. Tack!

 5. Fasad
  -, 15 april 2024

  Spännande berättelse uppläst av bästa Gunilla Leining

Visa alla 5 recensioner