Pimeä verkko (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (193.6 MB)
Språk
Finska
Serie
Althea Molin (del 5)
Inläsare
Satu Paavola
Utgivningsdatum
2022-03-25
Förlag
Word Audio Publishing
Översättare
Pasi Punnonen
ISBN
9789180344838

Pimeä verkko Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2022-03-25
149
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    99
Visa alla 1 format & utgåvor
Internetin syövereissä kytee uhka...

Internetin pimeässä verkossa toimiva aktivistiryhmä Mori on jo kauan odottanut tilaisuutta murtaa vallan rakenteita ja aloittaa maailmansota. Nyt he ovat löytäneet sopivan kohteen: rauhanneuvottelut Yhdysvaltojen, Etelä-Korean ja Pohjois-Korean välillä Tukholmassa.

Althea Molin työskentelee Vigilance Foundationissa, kollektiivissa, joka tutkii verkon vaarallisia aktivistiryhmiä ja varoittaa viranomaisia mahdollisista uhista. Althea saa selville Morin suunnitelmat ja ymmärtää, että ryhmällä on sekä tavoite että keinot muodostaa todellinen uhka neljän maan presidenteille.

Althea kollegoineen yrittävät epätoivoisesti vakuuttaa Morin suunnitelmien kohteena olevien maiden turvallisuuspalveluita uhan vakavuudesta, mutta epäluottamus ja politikointi laittavat toistuvasti kapuloita heidän rattaisiinsa. Samaan aikaan Morin suunnitelmat käyvät realistisemmiksi ja viheliäisemmiksi. Syntyykö rauhanneuvotteluja, vai päätyykö kokous todelliseen verilöylyyn?

Pimeä verkko on viides osa omalaatuisesta ja periksiantamattomasta rikosprofiloija Althea Molinista kertovassa sarjassa. Veronica Sjöstrand on Ruotsin Solnassa asuva kirjailija ja HR-konsultti, jonka kirjailijanura lähti nousukiitoon erityisesti äänikirjojen myötä. Althea Molin -sarjan kaksi ensimmäistä osaa ilmestyivät jo vuosina 2008 ja 2009 ja olivat sittemmin unohtuneet, kunnes ne julkaistiin uudelleen äänikirjoina vuonna 2019 ja nousivat heti Ruotsin kuunnelluimpien dekkareiden joukkoon.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Veronica Sjöstrand