Lymfan, levern & livet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (189.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Hallén Buitenhuis
Utgivningsdatum
2022-08-09
Förlag
Tukan Förlag
Illustratör/Fotograf
Carina Pascotti
ISBN
9789180370189

Lymfan, levern & livet Ljudbok

(13 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-08-09

Styckköp

89
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I kroppen hänger allt ihop. Tarmen, lymfsystemet, levern, fascian - allt påverkar varandra, och trötthet, värk och smärta är tydliga signaler från kroppen om att något är fel. Men vad kan vara orsaken till dessa signaler? Och hur ger man kroppen det den behöver för att må bra?

I Lymfan, levern & livet ger Anna Hallén Buitenhuis och Lise Benberg en bred och lättillgänglig kunskapsbas om kroppens olika system. Med hälsotips, lathundar och ett helhetsperspektiv på hälsa hjälper de dig att hitta din unika lösning för att må ditt allra bästa. I boken finns också en inspirerande introduktion till lymfatisk yoga, med QR-koder som länkar till olika yogapositioner, liksom ett nyskrivet kapitel om fascia.

Anna Hallén Buitenhuis föreläser och anordnar utbildningar om hälsa, stress, vikt, livsstil och livskvalitet. Hon är också verksam som författare och har skrivit ett flertal böcker om hälsa och kost.
Lise Benberg är yogalärare och lymfmassör och utbildar om lymfsystemets avgörande roll för kroppen och hälsan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lymfan, levern & livet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Blandade påståenden strösslat med facktermer
    -, 23 juni 2023

    En amatörmässig introduktion till levern och lymfan. Vem som helst ska få skriva böcker. Men jag är förvånad över att en bok så späckad med faktafel kommit till hyllorna. Jag önskar att vetenskaplig metod lärdes ut med större noggrannhet så människor inte lurades in i att lyssna på böcker som denna.

    Enda fördelen var att jag lärde mig enormt mycket nytt. Inte av bokens befängda påståenden utan efter att läsa på om vad vi faktiskt vet.

    För den som vill lära sig mer om kropp... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna