Havets stjärnor (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (239.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Seawalkers (del 5)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Magnus Schmitz
Utgivningsdatum
2023-03-13
Förlag
Tukan Förlag
Översättare
Anna Plewka
Illustratör/Fotograf
Claudia Carls
ISBN
9789180373340

Havets stjärnor Ljudbok

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-03-13

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Tiago och Shari har bara hunnit vara tillsammans en kort tid när nästa utmaning väntar för dem båda. Klasskamraterna på Blue Reef High ska spela in en film och Tiago är tänkt att spela huvudrollen. Men av alla människor är det pytonvandraren Ella, dotter till Tiagos ärkefiende Lydia Lennox, som ska vara hans motspelare. Medan Tiago och Ella står framför kameran, får Shari chansen att filma på en riktig filminspelning.

Samtidigt spolas ett märkligt paket iland. Det visar sig snabbt att någon eller några smugglar in droger och vapen i landet i skydd av vattnet. Kan det vara Seawalkers inblandade? När Tiago och hans vänner följer spåren leder dem tillbaka till Blue Reef High och den skrupelfria advokaten Lydia Lennox...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Havets stjärnor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra bok
  Yippi ya ya yippi yippi yey , 20 september 2023

  Bokserien är bara bäst! Bästa delen tycker jag är del fyra då det händer mycket mer än i femman och det är lite mer drama

 2. Spännande fortsättning
  -, 18 mars 2023

  Vi tyckte om boken, men det är inte den bästa i serien, vi trodde det skulle komma en spännande avslutning men vi hoppas den kommer i nästa bok, ännu inte givits ut, men vi förstår på hur den här boken avslutades att det måste komma en nästa bok, den ser vi också fram emot att läsa/lyssna på!
  Bra inläst är den i alla fall!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Katja Brandis